Zia Instant 1000

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Gescheiden heetwater uitgifte
  • Alle koffievariaties mogelijk
Offerte aanvragen
Zia Instant 1000
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Gescheiden heetwater uitgifte
  • Alle koffievariaties mogelijk
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Instant
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De De Jong Duke Zia Instant 1000 - een geavanceerd instant-koffiezetapparaat dat snel en eenvoudig heerlijke koffie bereidt. Met de De Jong Duke Zia Instant 1000 kunt u genieten van een kop koffie met een volle smaak en aroma, zonder gedoe met bonenmalen of zetten. Met de Zia Instant 1000 is het zetten van koffie net zo eenvoudig als het toevoegen van warm water en de gewenste hoeveelheid koffiepoeder.

Variatie

De Zia instant 1000 geeft je de mogelijkheid om te kiezen meerdere koffie soorten, heet water, koud water en zelfs bruiswater. Dit apparaat kan het allemaal!

ConnectMe

ConnectMe leer je je machine kennen zoals geen ander. Dit interactieve systeem voorziet je van alle informatie van machine, onderhoud en onderdeel vervanging tot consumptie. Je kan de machine zelfs op energiebesparing modus zetten, als hij niet gebruikt wordt.

CoEx technologie

Met de CoEx technologie krijgt de koffiemachine een barista twist, dat optimale extractie biedt. Het betrouwbare mechanisme en makkelijk verwijderbare filter biedt moeiteloos onderhoud. De gehele unit kan met heet water schoongemaakt worden.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact