Zia Fresh Brew 7000

  • Snelle koffie
  • Grote capaciteit
  • Optie voor koudwatermodule
Offerte aanvragen
Zia Fresh Brew 7000
  • Snelle koffie
  • Grote capaciteit
  • Optie voor koudwatermodule
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Fresh brew
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker

De De Jong Duke Zia Fresh Brew 7000 - een geavanceerd koffiezetapparaat dat zorgt voor heerlijk verse koffie van hoge kwaliteit. Of je nu koffie moet zetten voor een kantine, personeelsruimte of kantoor, de Zia Fresh Brew 7000 biedt een unieke koffie-ervaring.

Perfecte extractie

Met de De Jong Duke Zia Fresh Brew 7000 kan je genieten van koffie met een ongeëvenaarde versheid en smaak. Dit koffiezetapparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om een perfecte extractie te garanderen. Met de Zia Fresh Brew 7000 kan je genieten van een kop koffie met een volle smaak en aroma, elke keer weer.

Veelzijdig en instelbaar

De Zia Fresh Brew 7000 biedt niet alleen kwaliteit, maar ook veelzijdigheid. Met dit koffiezetapparaat kunt u verschillende koffievarianten bereiden, zoals zwarte koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato. Bovendien kan je met de instelbare koffiesterkte en waterhoeveelheid je koffie naar eigen smaak aanpassen. Zo kan je altijd genieten van de perfecte kop koffie die precies aan jouw voorkeuren voldoet.

Handig en gemakkelijk te reinigen

Een ander voordeel van de De Jong Duke Zia Fresh Brew 7000 is het gebruiksgemak. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het eenvoudig om de gewenste koffie-instellingen aan te passen. Met slechts een paar drukken op de knop heb je je favoriete kop koffie klaar. Bovendien is het apparaat voorzien van een handige en gemakkelijk te reinigen koffie-uitloop, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Duurzaam

Het design van de De Jong Duke Zia Fresh Brew 7000 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn eigentijdse uitstraling en compacte formaat past het apparaat perfect in elke omgeving. Daarnaast is er aandacht besteed aan duurzaamheid, zodat je kan vertrouwen op een betrouwbare en langdurige koffieoplossing.

Kortom, de De Jong Duke Zia Fresh Brew 7000 biedt een koffie-ervaring van hoge kwaliteit met zijn verse koffie, veelzijdigheid en gebruiksgemak.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact