Zia Espresso 8000

  • Veel variatie in dranken
  • Draadloos communiceren
  • Barista kwaliteit bonenkoffie
Offerte aanvragen
Zia Espresso 8000
  • Veel variatie in dranken
  • Draadloos communiceren
  • Barista kwaliteit bonenkoffie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De De Jong Duke Zia Espresso 8000 - een revolutionair koffiezetapparaat dat een perfecte balans biedt tussen kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak. Of je nu er gebruik van wilt maken in een bouwlocatie, een kantooromgeving of een personeelsruimte, de Zia Espresso 8000 is ontworpen om aan al uw koffiebehoeften te voldoen.

Geavanceerde zettechnologie

Met de De Jong Duke Zia Espresso 8000 kunt u genieten van een rijke en aromatische espresso die elke keer weer perfect is. Dankzij de geavanceerde zettechnologie en het krachtige maalsysteem worden de koffiebonen precies gemalen en perfect geëxtraheerd, waardoor een heerlijk smaakvolle espresso ontstaat. De machine is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een uitzonderlijke kwaliteit van elke kop koffie.

Ruime keuze uit verschillende koffiespecialiteiten

De Zia Espresso 8000 biedt niet alleen uitstekende kwaliteit, maar ook een breed scala aan koffiemogelijkheden. Of u nu een klassieke espresso, een romige cappuccino of een latte macchiato wilt, met deze machine kunt u eenvoudig uw favoriete koffiespecialiteiten bereiden. Het intuïtieve bedieningspaneel stelt u in staat om de gewenste koffie-instellingen aan te passen, zoals de maalgraad, de koffiehoeveelheid en de temperatuur, zodat u altijd de perfecte kop koffie kunt zetten.

Geïntegreerd melksysteem

Daarnaast is de De Jong Duke Zia Espresso 8000 ook voorzien van een geïntegreerd melksysteem. Het automatische melksysteem zorgt voor een perfecte verhouding tussen melk en koffie. Bovendien is het melksysteem eenvoudig te reinigen, zodat u altijd kunt genieten van een hygiënische en smaakvolle koffie-ervaring.

Het design van de De Jong Duke Zia Espresso 8000 is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Met zijn slanke en eigentijdse uitstraling past de machine moeiteloos in elke professionele omgeving. Bovendien is er aandacht besteed aan duurzaamheid, waardoor de Zia Espresso 8000 een betrouwbare partner is voor langdurig gebruik.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact