Mondo

  • Eigen waterreservoir
  • Verse filterkoffie
  • Met warmhoudplaat
Offerte aanvragen
Mondo
  • Eigen waterreservoir
  • Verse filterkoffie
  • Met warmhoudplaat
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Snelfilter
Dranken
Kannenfunctie, Koffie, Met waterreservoir

De Bravilor Bonamat Mondo is een hoogwaardig koffiezetapparaat dat ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers. Dit apparaat is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote kantoren, vergaderruimtes en bouwlocaties.

Verwarmingselement

De Bravilor Bonamat Mondo is voorzien van een hoogwaardig verwarmingselement dat zorgt voor een constante watertemperatuur, waardoor de koffie altijd op de juiste temperatuur wordt gezet. Het apparaat beschikt ook over een handige ontkalkingssignalering, waardoor het onderhoud eenvoudiger wordt.

24 kopjes per keer

Het apparaat heeft een capaciteit van 24 kopjes per keer en kan worden gebruikt met zowel koffiebonen als gemalen koffie. De Mondo is ook voorzien van een handige luchtpomp die ervoor zorgt dat de koffie op een optimale manier wordt gezet, waardoor de koffie een volle en rijke smaak heeft.

Hoogwaardig filterkoffiezetapparaat

De Bravilor Bonamat Mondo is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design dat naadloos aansluit bij elke omgeving. Het apparaat is gemaakt van duurzame materialen en is eenvoudig te onderhouden.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig koffiezetapparaat dat betrouwbaarheid, functionaliteit en stijl combineert, dan is de Bravilor Bonamat Mondo zeker het overwegen waard. Met dit apparaat kunt u snel en gemakkelijk heerlijke koffie zetten, zonder in te leveren op kwaliteit.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact