Mondo Twin

  • Verse filterkoffie
  • Dubbele capaciteit
  • Eigen waterreservoir
Offerte aanvragen
Mondo Twin
  • Verse filterkoffie
  • Dubbele capaciteit
  • Eigen waterreservoir
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Snelfilter
Dranken
Kannenfunctie, Koffie, Met waterreservoir

De Bravilor Bonamat Mondo Twin is een koffiezetapparaat dat ideaal is voor locaties waar veel koffie wordt gedronken, zoals kantines, bouwlocaties en personeelsruimte. Dit apparaat kan maar liefst 24 liter koffie per uur zetten, waardoor er altijd genoeg koffie is voor al uw gasten.

Twee koffiecontainers

De Mondo Twin beschikt over twee koffiecontainers die elk een inhoud van 2,2 liter hebben. Hierdoor kunnen twee verschillende soorten koffie tegelijkertijd worden gezet, waardoor uw gasten kunnen kiezen uit verschillende smaken. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een eenvoudig bedieningspaneel met duidelijke knoppen en LED-verlichting.

De perfecte temperatuur

Dit koffiezetapparaat is uitgerust met een geavanceerd heetwatersysteem dat zorgt voor de perfecte temperatuur en de juiste zetmethode voor uw koffie. Het apparaat is bovendien voorzien van handige functies, zoals automatische spoeling en ontkalkingssignalering, waardoor het onderhoud eenvoudig is en de levensduur van het apparaat wordt verlengd.

Functioneel ontwerp

De Bravilor Bonamat Mondo Twin heeft niet alleen een functioneel ontwerp, maar is ook visueel aantrekkelijk. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een modern en stijlvol design dat past bij elke omgeving. Het is zelfs mogelijk om het apparaat aan te passen aan uw specifieke wensen, zoals aangepaste branding of kleurstelling.

Als u op zoek bent naar een professioneel koffiezetapparaat dat betrouwbaarheid, functionaliteit en stijl combineert, dan is de Bravilor Bonamat Mondo Twin zeker een goede keuze.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.