Matic

  • Verse filterkoffie
  • Vaste wateraansluiting
  • Eigentijds ontwerp
Offerte aanvragen
Matic
  • Verse filterkoffie
  • Vaste wateraansluiting
  • Eigentijds ontwerp
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Snelfilter
Dranken
Kannenfunctie, Koffie

De Bravilor Bonamat Matic is een hoogwaardige koffiemachine die geschikt is voor professioneel gebruik. Dit apparaat is ideaal voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een koffiemachine van topkwaliteit die grote hoeveelheden koffie kan zetten.

Heet water en koffie

De Bravilor Bonamat Matic beschikt over een geavanceerd zetsysteem waarmee u snel en gemakkelijk een heerlijke kop koffie kunt zetten. Het apparaat heeft een capaciteit van maar liefst 18 liter per uur, waardoor het geschikt is voor drukke kantoren, kantines en bouwlocaties. Bovendien kunt u met de Bravilor Bonamat Matic ook heet water en thee zetten, wat het apparaat veelzijdiger maakt dan traditionele koffiemachines.

Hoogwaardige materialen

Een ander voordeel van de Bravilor Bonamat Matic is de duurzaamheid. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Daarnaast is de machine energiezuinig en beschikt het over verschillende functies om het energieverbruik te verminderen, zoals een automatische uitschakelfunctie en een energiebesparende modus.

Makkelijk te onderhouden

De Bravilor Bonamat Matic is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het apparaat beschikt over een zelfreinigend programma en heeft een uitneembaar zetsysteem, waardoor u de machine gemakkelijk kunt schoonmaken en onderhouden.

Kortom, de Bravilor Bonamat Matic is een uitstekende keuze voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een hoogwaardige koffiemachine die betrouwbaar, efficiënt en duurzaam is.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact