Matic Twin

  • Vaste wateraansluiting
  • Extra capaciteit door dubbele uitvoering
  • Verse filterkoffie
Offerte aanvragen
Matic Twin
  • Vaste wateraansluiting
  • Extra capaciteit door dubbele uitvoering
  • Verse filterkoffie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Snelfilter
Dranken
Kannenfunctie, Koffie

De Bravilor Bonamat Matic Twin is een professioneel koffiezetapparaat dat perfect geschikt is voor locaties waar veel koffie gedronken wordt, zoals sportkantines, bouwlocaties en personeelsruimte. Dit apparaat kan maar liefst 24 liter koffie per uur zetten, waardoor er altijd koffie beschikbaar is.

Twee koffiecontainers

Dit koffiezetapparaat beschikt over twee koffiecontainers die elk een inhoud van 5,7 liter hebben. Hierdoor kunnen twee verschillende soorten koffie tegelijkertijd worden gezet, waardoor de gasten altijd kunnen kiezen uit verschillende smaken. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een intuïtief bedieningspaneel met eenvoudige knoppen en LED-verlichting.

Hoogwaardig heetwatersysteem

De Matic Twin beschikt over een hoogwaardig heetwatersysteem dat ervoor zorgt dat de koffie op de juiste temperatuur wordt gezet. Het apparaat is voorzien van handige functies, zoals ontkalkingssignalering en automatische spoeling, waardoor het onderhoud eenvoudig is en de levensduur van het apparaat wordt verlengd.

Betrouwbaar

Als u op zoek bent naar een professioneel koffiezetapparaat dat betrouwbaarheid, functionaliteit en stijl combineert, dan is de Bravilor Bonamat Matic Twin zeker het overwegen waard. Met dit apparaat kunt u snel en gemakkelijk heerlijke koffie zetten, zonder in te leveren op kwaliteit.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact