OptiVend TS touch

  • Optie voor betaalfunctie
  • Sterkte van koffie instelbaar
  • Veel opties en uitbreidingen
Offerte aanvragen
OptiVend TS touch
  • Optie voor betaalfunctie
  • Sterkte van koffie instelbaar
  • Veel opties en uitbreidingen
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Instant
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie, Wienermelange

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige koffiemachine voor uw bedrijf, dan is de Animo OptiVend TS Touch wellicht de perfecte oplossing. Deze koffiemachine combineert functionaliteit met stijl, en biedt een scala aan functies die uw koffie-ervaring nog beter maken.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

De Animo OptiVend TS Touch is ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak. Het touchscreen bedieningspaneel zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig uw favoriete koffie kunt selecteren. De machine biedt ook de mogelijkheid om verschillende formaten koffie te zetten, van een kleine espresso tot een grote mok koffie.

Hoge kwaliteit koffiezetproces

Een van de belangrijkste kenmerken van de Animo OptiVend TS Touch is het hoge kwaliteit koffiezetproces. De machine maakt gebruik van instant en beschikt over een geavanceerd zetsysteem dat zorgt voor een perfecte extractie. Hierdoor krijgt u altijd een heerlijk kopje koffie met een rijke en volle smaak.

Makkelijk te onderhouden

De Animo OptiVend TS Touch is ook zeer onderhoudsvriendelijk. De machine is voorzien van een automatisch reinigingssysteem, wat het schoonmaken eenvoudig en snel maakt. Bovendien is de machine gemakkelijk te onderhouden, waardoor de levensduur van de machine verlengd wordt en u altijd kunt genieten van heerlijke koffie.

Kortom, de Animo OptiVend TS Touch is de perfecte koffiemachine voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige koffie-ervaring voor hun medewerkers en klanten.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact