Certificaten

De medewerkers van Langerak de Jong vinden het van groot belang om up-to-date te blijven van ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgevingen. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarnaast is het belangrijk om te blijven ontwikkelen in efficiëntie.

Hygiëne en voedselveiligheid - ISO 22000

Duurzame voedselproductie is het produceren van goede voeding, die niet ten koste gaat van andere zaken. Bijvoorbeeld ten koste van jullie gezondheid. Langerak de Jong is geen productiebedrijf, maar dat wil niet zeggen dat wij hier geen rol in hebben.

Ook het beheer, opslag en vervoer moet zorgvuldig gebeuren. Wij nemen hier geen enkel risico mee. Het onafhankelijk certificeringsbureau Bureau Veritas controleert ons daarop. Voor 2021 deed het bureau dit volgens de strikte normen van het HACCP-systeem voor voedselveiligheid. ISO 22000 is de opvolger van dit certificaat en om die reden heeft Langerak de Jong hiervoor een audit aangevraagd. 

De uitkomst van deze audits aan de hand van ISO 22000, is dat Langerak de Jong zorgvuldig en hygiënisch te werk gaat. De uitkomsten van de laatste audit is in 2021 bekrachtigd door Bureau Veritas en staan in het Certificaat van goedkeuring.

Kwaliteitsmanagementsysteem - ISO 9001

Transparantie en betrouwbaarheid zijn belangrijke elementen voor Langerak de Jong, daarom werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze organisatie. 

Door onze bedrijfsprocessen te verbeteren, kunnen we jou beter van dienst zijn. Dit doen we door de kwaliteit van onze producten en diensten te optimaliseren. Belangrijk hierin is dat we ook transparant zijn over de kwaliteit en de kwaliteit van onze service blijven ontwikkelen en verbeteren. Dit is dan ook waar de ISO 9001 voor staat.

Bureau Veritas verklaart dat Langerak de Jong aan de eisen van de norm ISO 9001:2015 voldoet. De uitkomsten van de laatste audit is in 2021 bekrachtigd door Bureau Veritas en staan in het Certificaat van goedkeuring .

SKAL-Biocontrole

Elk Nederlands bedrijf dat biologische producten gaat produceren, verhandelen of opslaan, moet zich bij de SKAL Biocontrole laten registreren. 

Wat betekent ons SKAL-certificaat voor u?

  • Betrouwbaarheid: Ons SKAL-certificaat is een blijk van onze toewijding aan de hoogste normen in de biologische landbouw en voedselproductie. Het betekent dat je met Langerak de Jong samenwerkt met een partner die voldoet aan de strenge eisen voor biologische certificering in Nederland.
  • Deskundigheid: Onze ervaren teamleden begrijpen de complexe voorschriften en procedures die nodig zijn om te voldoen aan de biologische normen. 
  • Vertrouwen: Het SKAL-certificaat is niet alleen een label; het is een teken van vertrouwen voor onze klanten. Het geeft hen de zekerheid dat je biologische producten aan strikte normen voldoen en dat je bedrijf volledig transparant is in zijn praktijken.

Welkom op de nieuwe website van Langerak de Jong

Bent u klant van Langerak de Jong, dan heeft u een mail ontvangen. U kunt inloggen via het klantportaal om uw bestelling te plaatsen. Heeft u geen mail ontvangen neem dan contact op via verkoop@ldj.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 via 079-362 05 15.