Hygiëne & dispensers

Langerak de Jong heeft veel keus als het gaat om schoonmaakmiddelen, papierwaren, dispensers en andere benodigheden voor uw kantoor, school of bouwlocatie. Zo hebben wij meerdere bekende merken zoals Euro products, Dreft, Tork en Ajax.

Toiletpapier cellulose 2-laags 400vel 42 rollen

Tork Advanced handdoeken Zigzag wit 2-laags 23x25cm

Suma cafe clean machinereiniger 2lt

Tork dispenser handdoek z-vouw/c-vouw Elevation wit

Merken

Wij hebben meer dan 5500 verschillende producten in het assortiment. Dit ruime assortiment hebben wij zodat jij alle benodigdheden op één plek kan bestellen. Mis je een product? Laat het weten aan een van onze adviseurs, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. 

Veel producten betekend ook veel merken, zo hebben wij voor de non-food producten onder andere: Tork, CWS, Euro Products, Suma en DEB. 

Totaalleverancier

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment dat je bij ons kunt bestellen? We leveren onder andere: koffie, snacks en drinken voor op kantoor.

Log in als gast

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.