Diepvries

Kroketten, frikandellen, ijsjes en patat. Het diepvries assortiment van Langerak de Jong is groot en strekt zich uit over meerdere merken. Naast de kroketten, frikandellen, ijsjes en patat hebben wij nog veel meer producten in het assortiment.

Ola Calippo ijs cola 105ml

Ad van Geloven vleeskroket 20% 70gr

Ardo aardbeien diepvries 2,5kg

Mekkafood frikandel kebab halal 85gr

Merken

Wij hebben meer dan 5500 verschillende producten in het assortiment. Dit ruime assortiment hebben wij zodat jij alle benodigdheden op één plek kan bestellen. Mis je een product? Laat het weten aan een van onze adviseurs, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. 

Veel producten betekend ook veel merken, voor de dranken wel meer dan 100! Een aantal merken die wij verkopen zijn: Ad van Geloven, Ola,  Aviko, Beckers, Ben & Jerry's en Bonduelle. 

Totaalleverancier

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment dat je bij ons kunt bestellen? We leveren onder andere: koffie, snacks en drinken voor op kantoor.

Log in als gast

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.