Snoep groothandel

Als kantinehouder wil je graag een goed gevulde voorraad om die kantine momentjes van werknemers te faciliteren. Voor de zoete pauzes ben je aan het juiste adres bij de snoep groothandel van Langerak de Jong, maar ook voor alle andere kantine benodigdheden kun je terecht. Diverse uiteenlopende merken voor ieder wat wils: Dextro, Haribo, Mars, Snickers, Mentos, Brussels Manneke, Venco en nog veel meer soorten snoep bestel je met het grootste gemak in ons klantportaal.

 

 

Snoep en snacks voor je kantine

Bij Langerak de Jong begrijpen we: Waar hard gewerkt wordt, is ook pauze nodig. Het liefst trakteer je je medewerkers natuurlijk met een fijn pauze moment zodat ze erna weer gemotiveerd verder kunnen.

In het snoep en snack assortiment in ons klantportaal kun je voor iedereen wel iets vinden waarmee je de pauze nog leuker maakt. Met het aanbod in onze snoep groothandel vul je de kantine eenvoudig aan en kun je ook nog  de andere voorraden aanvullen zoals koffie, thee, chips en non-food.

Maak kennis met ons klantportaal

 

LDJ bezorgt jouw kantine groothandel producten en automaten

 

Een gevulde kantine voor het echte pauzegevoel

Bestellen bij Langerak de Jong betekent een breed scala aan kantinebenodigdheden, maar ook om een uitgebreid en divers aanbod van snoep en zoetwaren. Van traditionele snoepjes tot de nieuwste smaken op de markt, Langerak de Jong zorgt ervoor dat jouw kantine altijd is voorzien van een gevarieerd aanbod. Met de ruime keuze en een goedgevulde kantine wordt ieder zoet moment een feestje!

Snoepautomaten

Naast een gevarieerd assortiment aan producten, hebben we ook een uitgebreid aanbod aan snoepautomaten. Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod:

voor snoep, koek en chips

Snoepautomaat

Jaski Vendo Global Snack Economy

 • Energielabel A++. De meeste zuinige klasse
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Temperatuurscheiding mogelijk
snackautomaat of snoepautomaat te bestellen bij Langerak

voor snacks en dranken

Combi snackautomaat

Jaski Crane Merchant Media Touch

 • Temperatuur beveiliging
 • Voorzien van touchscreen
 • Meerdere producten tegelijk kopen

voor ijsjes

Vriesautomaat

Jaski Fastcorp Divi robot

 • First-in first-out systeem
 • Milieuvriendelijke koeling
 • Geschikt voor alle betaalsystemen

voor gekoelde/ gezonde snacks

Versautomaat

Jaski Crane MS Shopper

 • Energiezuinig
 • Gekoelde extra voorraadruimte in de automaat
 • Deurtjes gaan automatisch open

Interesse in een snoepautomaat? Onze adviseurs helpen je graag met advies.

 Plan een adviesgesprek in

 

 

Bestel je kantine snoep in ons groothandel-klantportaal

We maken het bestellen van je snoep en andere vulling voor jouw kantine graag makkelijk. Daarom kun je bij ons inloggen op je eigen klantportaal waarin je vaste bestellijsten kunt selecteren. Toch nog wat meer Dextro nodig en wat minder Snickers? De bestellijsten zijn moeiteloos aan te passen. Bestel in dé snoepgroothandel en ervaar het gemak van bestellen bij Langerak de Jong. 

Ontdek de voordelen van het klantportaal

Chips, koekjes en snoep producten om uw kantine aan te vullen

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van onze producten en service voorop. We kijken samen met jou welke producten het beste bij jou passen. Daarnaast kijken waar we je nog meer mee van dienst kunnen zijn, met bijvoorbeeld een snoepautomaat, koffiemachine, frisautomaat, versautomaat en onderhoud. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken we graag een kopje koffie samen. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.