Keurmerken

Stap voor stap werken we toe naar een assortiment dat volledig is samengesteld met respect voor mens en milieu. Volgens onafhankelijke meting van PS in Foodservice stijgt het percentage duurzame artikelen bij Langerak de Jong, jaar na jaar.

Als wij niet persoonlijk kunnen instaan voor een product, helpen keurmerken ons daar bij. Voorwaarde voor opname van een keurmerk bij Langerak de Jong is dat het blijvende meerwaarde heeft en de geloofwaardigheid ervan vaststaat.

Wij nemen daarom alleen keurmerken op waarvan het vaststaat dat ze door een onafhankelijke partij worden gecontroleerd. Zo weet je zeker dat bij ieder product in ons assortiment duurzame beloftes ook worden waargemaakt. De actuele lijst van de tien belangrijkste keurmerken in ons assortiment vind je hieronder.

Welkom op de nieuwe website van Langerak de Jong

Bent u klant van Langerak de Jong, dan heeft u een mail ontvangen. U kunt inloggen via het klantportaal om uw bestelling te plaatsen. Heeft u geen mail ontvangen neem dan contact op via verkoop@ldj.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 via 079-362 05 15.