zondag 15 oktober 2023

Water op je werkplek: Wat zijn de mogelijkheden?

Als je aan de essentiële elementen denkt die een productieve en aangename werkomgeving creëren, denk je misschien aan comfortabele stoelen, ergonomische bureaus en snelle internetverbindingen. Maar er is één element dat soms over het hoofd wordt gezien, maar toch van vitaal belang is: water. Water op je werkplek is niet alleen een basisbehoefte, maar het kan ook bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van jouw collega’s. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden van water op je werkplek en hoe Langerak de Jong jou hierbij kan helpen.

De Voordelen van water op kantoor

Gekoeld water op kantoor

Een van de meest populaire en gewaardeerde opties voor water op je werkplek is gekoeld water. Met een waterleidingkoeler zoals de Aquacool E4 heb je altijd toegang tot verfrissend koud water. Dit is vooral welkom tijdens warme zomerdagen of na een inspannende vergadering.

Zuiver drinkwater

Hydratatie is van cruciaal belang voor de productiviteit en concentratie van werknemers. Je zorgt voor zeer zuiver water dankzij een geavanceerd filtratiesysteem, wat ervoor zorgt dat jouw team altijd toegang heeft tot schoon drinkwater.

Je hersenen bestaan voor 80 % uit water, dus als jij het maximale uit je brein wilt halen, dan is water drinken de boodschap. Het drinken van 8 tot 10 glazen water per dag kan je cognitieve vaardigheden al verhogen met 30 %.

Flexibele installatie

Een ander voordeel van de waterleidingkoelers van Langerak de Jong is dat ze op elke gewenste plek kunnen worden geïnstalleerd en kunnen worden aangesloten op de bestaande waterleiding. Dit betekent dat je ze kunt plaatsen in de kantine, personeelsruimte, bouwlocatie of grote werkruimte. En mocht je geen waterleiding beschikbaar hebben is er de Oasis waterkoeler met waterbottel.

Gekoeld of verwarmd water?

De waterleidingkoeler koelen water tussen de 2°C en 11°C (± 30 liter per uur). Daarnaast kunnen ze water verwarmen tot maximaal 92°C (± 6 liter per uur).

Het assortiment waterkoelers van Langerak de Jong

Langerak de Jong biedt een breed scala aan waterkoelers die aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen. Hieronder leggen we de verschillen even uit.

Waterkoeler (Bottel)

De waterkoeler kan overal worden geplaatst. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een stopcontact. Bottels zijn vaak recyclebaar. Je kan kiezen voor een handig waterflessenrek. Je hebt geen installatiekosten.

Waterleidingkoeler

De waterleidingkoeler kan zowel warm als koud water bieden. Daarbij heb je een onbeperkte hoeveelheid. Je bespaart opslagruimte voor het opslaan van de Bottels. Filter het leidingwater.

Advies op Maat

Langerak de Jong begrijpt dat elke werkplek unieke behoeften heeft als het gaat om waterkoelers. Daarom bieden we advies op maat om je te helpen bij het vinden van de ideale waterkoeler en op de de beste plek binnen jouw organisatie. We hebben enkele jaren ervaring in deze industrie, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Waterkoeler kopen

Een gezonde werkplek begint met de juiste voorzieningen.

Het kopen van een waterkoeler is een investering in de gezondheid en het welzijn van jouw werknemers en kan de productiviteit en tevredenheid op de werkplek verbeteren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van water op je werkplek en welke waterkoeler het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op en plan een adviesgesprek in. Wij staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren van de watervoorziening op jouw werkplek.

Bekijk hier ons assortiment waterkoelers of vraag een adviesgesprek aan!