woensdag 16 februari 2022

Kwaliteit voorop met de ISO 9001

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn de drie factoren die steeds belangrijker worden in de markt. De betrouwbaarheid en veiligheid worden zo goed mogelijk geborgd binnen de organisatie. Waar de kwaliteit zich blijft ontwikkelen om zo de wensen van de klant te blijven vervullen. Langerak de Jong is continu bezig met het verbeteren van de organisatie en legt de focus hierbij op deze drie onderdelen.

De ISO 9001 certificering biedt Langerak de mogelijkheid om ons kwaliteitsmanagementsysteem te blijven ontwikkelen en verbeteren. De ISO 9001 bewijst niet alleen de huidige kwaliteit, maar laat ook zien dat we borgen dat Langerak zich continu ontwikkeld.

Door onze bedrijfsprocessen te verbeteren, kunnen we jou beter van dienst zijn. Dit doen we door de kwaliteit van onze producten en diensten te optimaliseren. Belangrijk hierin is dat we ook transparant zijn over de stappen die hierin gemaakt worden. Op deze manier kunnen we aantoonbaar kwaliteit leveren voor onze klanten. Dit zorgt ervoor dat wij meer zekerheid kunnen bieden voor onze klanten.

De wensen en behoeften van klanten spelen altijd een grote rol bij elke organisatie. Het is van belang om de verwachtingen van de klant af te stemmen, zodat wij daaruit kunnen handelen. Op deze manier betrekken wij klanten meer bij onze organisatie.

In de ISO 9001 norm wordt uitgebreid aandacht besteed aan de groei, ontwikkeling en het verbeteren van ons bedrijf. Bureau Veritas verklaart dat Langerak de Jong aan de eisen van de norm ISO 9001:2015 voldoet. De uitkomsten van de laatste audit is in 2021 bekrachtigd door Bureau Veritas en staan in het Certificaat van goedkeuring.