woensdag 9 november 2022

De Franke koffiemachine: De hoogste kwaliteit uit de horeca, voor op het werk

Kent u de naam Franke? Als u er op let, ziet u opeens vaker een Franke koffiemachine staan. De glimmende zwarte behuizing en het stevige rvs, gecombineerd met een duidelijk zichtbaar kleurenscherm: onderscheidend in uiterlijk. Maar waar het natuurlijk echt om draait: Franke staat óok bekend om de uitzonderlijke kwaliteit koffie.   

Niet voor niets vindt u de Franke koffiemachine bij restaurants, hotels en cafés uit het hogere segment. Zij willen snelheid, constante kwaliteit en vooral bij iedere keuze de hoogste kwaliteit.

De koffie is dan ook zeker vergelijkbaar met professionele koffie, gezet door een barista.

Goede keus in het hoge segment

Wilt u deze kwaliteit ook op het werk? Dan hoort een Franke koffiemachine zeker op de lijst voor een vergelijking op onze site. Deze Zwitserse kwaliteitsproducten zorgen op het werk voor uitstekende kwaliteit koffie. Gecombineerd met bedieningsgemak en het fijne melkschuim is dit een kanshebber voor op uw locatie.

Het schuim kan zelfs worden aangepast, afhankelijk van de soort drank; koud of warm. Bent u veeleisend als het gaat om de ideale opbouw van uw melkkoffie?

De Franke A400 en Franke A600 in ons assortiment kunnen het schuim opbouwen in laagjes, voor meerdere smaaksensaties in een drank en een opvallende uiterlijk.

U maakt zo de lekkerste cappuccino, latte macchiato, maar ook mikshakes, warm of koud melkschuim én optioneel zelfs koffiespecialiteiten met siroop.

Standaard uitzonderlijke koffie
Uiteraard: ook de keuze voor espresso, zwarte koffie en heet water voor thee is standaard inbegrepen. Voor wie sublieme koffie goed genoeg vindt: een druk op de knop en de Franke koffiemachine levert u rijke koffie van verse espressobonen. En als u dat wilt, 30 seconden later nog een kop.

Met een maximum van 120 koppen per uur bij de A400, en 160 bij de A600!

Heeft u een wachtruimte of receptie? De Franke koffiemachine is een visitiekaartje voor uw organisatie. Ook omdat de machine kan worden ingesteld voor gebruik als stand-alone, heeft u ook hier voordeel van. U bepaalt zo welke dranken kunnen worden gekozen en desgewenst is een bijpassende betaalmodule leverbaar.

Langerak de Jong laat u uw favoriete koffiedrank graag proeven uit de Franke A400 of de Franke A600. Wedden dat u na een proefplaatsing nooit meer anders wil?

Bekijk ons overzicht Koffiemachines voor op het werk.