Even lekker lunchen

De lunch is een mooi moment om met je collega’s bij te praten, gezond te eten en op te laden voor de rest van de dag. Bij Langerak de Jong adviseren we je graag over een gezond aanbod voor de lunch, een lekkere Cup-a-Soup automaat en waterkoelers. Met deze elementen creëer je een evenwichtig en gezond aanbod voor jouw bedrijf.

Gezond aanbod

Bij Langerak de Jong weten we als geen ander hoe belangrijk een gezond aanbod is. Wij helpen jou graag bij het samenstellen van een gezond aanbod voor jouw bedrijf. Door ons brede assortiment van meer dan 5500 producten, kunnen we een goede balans tussen lekker en gezond aanbieden. We geven je graag advies.

Van gezonde snacks tot gezonde maaltijden en drinken. Gezond is gewoon, dat is waar we naartoe willen. Het begint allemaal met gezonde producten aanbieden, zodat gezond eten normaal wordt. In ons assortiment bieden we alle gezonde producten aan die jij nodig hebt om gezond normaal te maken op jouw werkvloer.

Gezond schoolkantine voedsel

Soep en een waterkoeler

Een Cup-a-Soup automaat op het werk? Bij Langerak de Jong bieden we Cup-a-Soup automaten met een snelle service aan. Met de Cup-a-Soup automaat, kun je met een druk op de knop van een heerlijke Cup-a-Soup genieten. De dagelijkse opkikker van Cup-a-Soup uit een automaat, geen gemors en gedoe met losse zakjes en staat netjes en verzorgd. Met de verschillende smaken, kun je elke keer weer van een andere smaak genieten.

Het voedingscentrum adviseert dat je ongeveer 1,5 tot 2 liter vocht per dag drinkt. Om dit te motiveren kun je een waterkoeler bij jou op kantoor neerzetten. Te weinig waterdrinken zorgt voor concentratieproblemen en vermoeidheid. Het waterdrinken op kantoor kun je stimuleren door een waterkoeler neer te zetten. Voor een gezonde levensstijl is zuiver water nodig. Door middel van een waterkoeler genieten jij en jouw medewerkers van een lekker glas koud en gezuiverd water! Meer weten? We denken graag met je mee en geven passend advies.

Bekijk de waterkoelers

Het koffie en thee assortiment voor kantines en bedrijven

Bestellen

Wil je klant worden? Vul dan een contactformulier in. Je kunt dan gemakkelijk via onze webshop een bestelling kunt plaatsen. In ons assortiment van meer dan 5500 producten, kun je eenvoudig een selectie maken van de producten die voor jou belangrijk zijn. De producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst, zodat je het de volgende keer nóg makkelijker kunt bestellen.

 

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.