X10 Dark Inox

  • 36 verschillende koffiespecialiteiten
  • One-Touch Lungo-functie
  • Koud en warme koffie
Offerte aanvragen
X10 Dark Inox
  • 36 verschillende koffiespecialiteiten
  • One-Touch Lungo-functie
  • Koud en warme koffie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cappuccino, Espresso, IJskoffie, Koffie

Naast de combinatie van hoogwaardige P.A.G.2+ koffiemolen en de geavanceerde functionaliteiten, blinkt de X10 ook uit met zijn veelzijdige koffiebereiding. Met in totaal 36 verschillende koffiespecialiteiten, waarvan 9 koude extracties.

De Jura X10 Dark Inox is geschikt voor een gebied waar dagelijks van tot 80 koffiespecialiteiten kan worden genoten.

One-Touch

Dankzij de One-Touch Lungo-functie, krijg je gemakkelijk jouw favoriete drankje. Door middel van de 3,5 inch kleurendisplay die aangevuld is met fysieke toetsen, kun je comfortabel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk de specialiteiten van de X10 bereiden. Met slechts één druk op de knop krijg je al versgemalen, niet uit capsules en koud geëxtraheerd koffie. 

Gevarieerd aanbod

De nieuwe X10 verlegt zijn grenzen met maar liefst 36  verschillende koffiespecialiteiten. Het repertoire loopt uiteen met koffieklassiekers als espresso en cappuccino. Dubbele melkkoffies zoals latte macchiato, tot de eigentijdse Cold Brews, wat mogelijk wordt gemaakt door de Cold Extraction process dat Jura heeft ontwikkeld. 

Design

Het bedienen van de X10 wordt overzichtelijker door de in hoogte verstelbare uitloop, die een combinatie is van heetwater-, melk en koffie-uitloop. De nieuwe vormgegeven platina front accentueert de proffesionaliteit en tijdloze elegantie van de machine. De heldere lijnen onderscheidt de X10, en laat zich naleven aan zijn stelregel - vorm volgt functie.  

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact