Advies en inspiratie

Ben je op zoek naar een koffieautomaat of wil je jouw huidige koffiemachines vervangen? Dan helpen we jou graag om de juiste keuze te maken.

Help, welke koffiemachine heeft mijn bedrijf nodig?

Totaalleverancier Langerak de Jong is al in de markt aanwezig sinds 1933, ervaring hebben wij dus zeker met koffievoorzieningen. Herken jij een van de volgende problemen?

  • Veel geluid
  • Slechte smaak
  • Moeite met schoonmaken
  • Last van storingen

De perfecte koffiemachine zal deze problemen nooit hebben. Die machine is namelijk specifiek op jouw wensen afgestemd. 50% van de smaak wordt bepaald door de koffiemachine en maar 30% door de boon. De laatste 20% wordt bepaald door de omgang met de machine.

Onze adviseurs, operators en monteurs staan klaar om jou 100% de juiste smaak te bieden.

Koffiedispenser voor kantines van scholen en bedrijven

Inspiratie in de showroom

De showroom van Langerak de Jong is een bron van inspiratie. Samen met onze leveranciers hebben we een showroom gerealiseerd waar je de diverse opties kunt ontdekken. Samen met onze verkoopadviseur kan je kijken welke koffieautomaat het beste bij jou op kantoor past.

Weet je nog niet precies wat het beste bij je past? Geen probleem, onze verkoopadviseur kan vrijblijvend een koffieproeverij voor jou organiseren in onze showroom. We komen ook graag naar je toe om advies te geven. Op deze manier krijgen we gelijk een indruk van jouw bedrijf, waardoor we het advies écht op maat kunnen geven.

Onze koffiemachines kunnen worden gekocht of gehuurd. Afhankelijk van jouw wensen, kwaliteit en vertrouwen geven we jou advies op maat. Daarnaast biedt Langerak de Jong ook de randproducten als koffie, cacao, suiker en melkproducten aan om ervoor te zorgen dat jouw koffiecorner op werk compleet is.

 

Gezellige kantine

Bestellen

Wil je klant worden? Vul dan een contactformulier in. Je kunt dan gemakkelijk via onze webshop een bestelling kunt plaatsen. In ons assortiment van meer dan 5500 producten, kun je eenvoudig een selectie maken van de producten die voor jou belangrijk zijn. De producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst, zodat je het de volgende keer nóg makkelijker kunt bestellen.

 

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.